Action | Shoplog

Sanne / 196 dagen, 2 uur geleden / 9 reacties

Af en toe kom ik bij de Action en dan kom ik er met een volle tas of tassen weer uit. Ik loop meestal met een bocht om de Action heen want vooral bij de Action kom ik met meer spullen thuis dan dat ik daadwerkelijk nodig had. Vandaag ben ik met een doel heengegaan en ik moet eerlijk zeggen, ik heb mij er niet aan gehouden. Mijn doel was om leuke dingen voor op mijn bureau te scoren. In deze shoplog laat ik jullie mijn nieuwe aanwinsten zien! Veel kijkplezier!Allereest wil ik even mededelen dat ik dol ben op marble en koper. Dit gaan jullie vaak terug zien op mijn blog. 

Hierbij dus deze prachtige marble a5 schriften met de tekst 'This and That'. Ik zag ze in de winkel en ik vond dit echt iets voor bij mijn marble collectie. De schriften zijn per twee verpakt en ze kosten per paar € 0,99. 

Ook kocht ik deze vrolijke agenda. Het is 2017 en daarbij hoort een nieuwe agenda. Het is een agenda met een hardcover en een leuk kwastje eraan. Verder vind ik het handig als een agenda zo'n liniaal heeft die je precies bij de goede week kunt plaatsen. Deze agenda kost € 1,49.

Balpennen, aangezien ik mijn pennen vaak uitleen of mijn pennen op bijzondere wijze verdwijnen. Ik kocht deze vier schattige balpennen. Twee lichtroze en twee grijze pennen met elk een leuk printje. Deze balpennen kosten € 0,79. 

Bij leuke pennen hoort een nog leuker pennenbakje. Koperkleurig ofcourse. Dit koperkleurige draad pennenbakje kost maar € 0,59. 

Het marble deed mij dit memoblok kopen. Het enige wat ik jammer vind is de gouden rand. Als de rand koperkleurig zou zijn geweest.. perfect!

Dit 9x9 memoblok met goud kost € 1,59.

Verder kocht ik nog twee van deze antraciet grijze mandjes voor in mijn bureaulade. In de mandjes kan ik dan mijn make-up sorteren. De afmetingen van deze mandjes zijn 22x14x7, dus ik hoop dat deze mandjes in mijn lade gaat passen. Deze mandjes kosten € 0,89 per stuk.

Kaarsen en kaarsenhouders, echt een verzamelobject. Deze leuke marvelous marble home geurkaarsen kosten € 0,99 per stuk.

Als laatste mijn nieuwe trolley! Deze trolley heb ik op 17 december gekocht maar ik vond hem wel een plekje waard in deze shoplog. 

Deze trolley kost € 17,95. 


Wat koop jij het liefst bij de Action? Laat het mij weten. 


Liefs,


Sanne

Tweet

9 reacties op deze blogpost

Recardo zegt:

Wat een leuke blog!

194 dagen, 16 uur geleden

Brecht zegt:

Hoi Sanne,
Wat een leuke blog! Mooie foto's ook! Ik krijg meteen zin om spulletjes te kopen bij de Action!!
Groetjes,
Brecht

195 dagen, 17 uur geleden

Papa zegt:

Goed bezig een leuke blog toppie top en leuke koopjes...

195 dagen, 21 uur geleden

Carla zegt:

Hoi Sanne heb op je blok gekeken. Leuk hoor. Ik ga ook wel naar de action vindt pokdalig ze daar mooie dingen hebben.
Groetjes carla

195 dagen, 21 uur geleden

Palasha zegt:

Hai Sanne! Leuke blog haha. Zo herkenbaar, voor één item naar de Action gaan en vervolgens met van alles en nog wat terugkomen. Ben er toevallig vanmiddag nog geweest en heb ook pennen, een notitieboekje en nog wat andere spulletjes gekocht. Ben gek op alle knutsel- en tekenspullen van de action en de Make-up is ook fijn daar.

195 dagen, 22 uur geleden

THISISMYLIFEMH zegt:

Ik ben zo gek op de action! Ik heb de pennen en het memoblok ook gekocht, maar nu ik al deze leuke spullen zie wil ik weer shoppen.

195 dagen, 22 uur geleden

Trijntje zegt:

Super leuk Sanne!!
Ik ga je zeker volgen!

195 dagen, 23 uur geleden

Annemarie zegt:

Super leuk gedaan!, trolley ook bij de Action?

196 dagen, 17 minuten geleden

Mama zegt:

Wat heb je dit mooi gedaan! Topper :-)

196 dagen, 32 minuten geleden

Plaats een reactie

Sanne

Hoi, Wat leuk dat je komt kijken op mijn website. Ik schrijf voornamelijk over fashion, beauty, lifestyle, interieur en fotografie. Veel lees en kijk plezier!

Instagram

© 2017 BeautySanne