Essence - Volume stylist mascara

Sanne / 164 dagen, 23 uur geleden / 0 reacties

Vandaag ga ik met jullie mijn ervaring delen over de Essence 'Volume stylist' mascara. Ik heb de mascara in twee varianten gekocht, Curl & Hold en Lash extension. Ik vond de verpakking van de mascara's zo mooi dat ik heel benieuwd was geworden hoe mij deze mascara's zouden bevallen. Ben jij ook nieuwsgierig naar deze mascara's?Allereerst het uiterlijk van de mascara's.. één woord: Wauw!

Ik vind de kleurkeuze fantastisch, wat houd ik toch van roze. En de dop van de mascara's, een prachtig gevlochten dop. Zoals je kunt zien zijn de doppen allebei anders gevlochten. Ik vind dit een erg leuk detail. 

De Essence Volume stylist Curl & Hold mascara.

Deze mascara heeft een breed borsteltje. Het enige dat ik persoonlijk jammer vind is dat het geen rubberen borsteltje is. Vaak heb ik bij borsteltjes zoals deze vaak klontjes. Verder ziet de mascara er prima uit.

De Essence Volume stylist Lash Extension mascara.

Dit borsteltje is smaller dan het borsteltje van de Curl & Hold variant. Dit borsteltje vind ik ook fijner aanbrengen omdat er meer ruimte tussen de haren zit. 

Voor & Na 

Essence Volume stylist Lash Extension.

Zoals je kunt zien heb ik door het brede borsteltje wimper haren die aan elkaar blijven plakken. Verder vind ik het een prima mascara, ik krijg er veel volume door. 

Ik merk wel dat ik het nog lastig vind om foto's te maken van mijn ogen. 


Voor & Na

Essence Volume stylist Curl & Hold.

Door het smallere borsteltje is de mascara beter verdeeld waardoor ik toch liever deze variant ga gebruiken dan Lash Extension. 


De Essence Volume stylist mascara kost € 2,99 per stuk en zijn o.a. bij de Kruidvat te verkrijgen.


Wat is jouw favoriete mascara? Ik lees het graag in de reacties.


Liefs,


Sanne

Tweet

Plaats een reactie

Sanne

Hoi, Wat leuk dat je komt kijken op mijn website. Ik schrijf voornamelijk over fashion, beauty, lifestyle, interieur en fotografie. Veel lees en kijk plezier!

Instagram

© 2017 BeautySanne