LUSH | Shoplog

Sanne / 187 dagen, 20 uur geleden / 1 reacties

Zondag zijn mijn moeder en ik een dagje naar Amsterdam geweest. Als je naar een andere stad gaat, dan ga je natuurlijk shoppen bij winkels die niet bij je in de buurt zitten. Daarom zijn wij o.a. bij LUSH Kalverstraat wezen shoppen. De LUSH zit namelijk niet in Groningen. Benieuwd naar mijn aankopen? 

Allereerst 'Ruby Red Slippers' dit is een bubble bar.


Deze fancy pump brengt je naar een robijnrood bad vol glitters, met de geur van bloemige anjers en pittige kruidnagel. Deze bubble bar moet je verkruimelen onder een lopende kraan om je bad te voorzien van bergen bubbels.


Ruby Red Slippers van € 5,95 voor € 2,98.

'Unicorn Horn' is ook een bubble bar. 


Uit je liefde voor unicorns door je bad te vullen met glimmend, gekleurd schuim van neroli en lavendel. Magisch! 

Ook deze bubble bar moet je verkruimelen onder een lopende kraam om een bad vol sprookjesachtige bubbels te creëren.


Unicorn Horn kost € 5,95.

'Jester' is een bubble bar.


Dat wordt lachen, gieren én bellen geblazen met deze vrolijkerd. Zoete bubbels vliegen je om de oren. Zwier door je badwater of verkruimel een deel onder de lopende kraan om van meerdere schuimbaden te genieten.


Jester van € 9,95 voor € 4,98.

'Cupid' is een bath Bomb.


Van wie lig jij s' nachts wakker? Verwen diegene (of jezelf) met een hartverwarmend bad vol vers frambozensap en opwekkende bergamotolie. Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geuren, kleuren en verzorgende oliën.


Cupid kost € 4,25.

'Whoosh' is een shower jelly.


Heb je een examen, ben je vermoeid of heb je een jetlag? Whoosh verhoogt je concentratievermogen. Zo blijf je bij de les. Gebruik Whoosh bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur. Wrijf de jelly over je lichaam onder de douche.


Whoosh kost voor 100g € 5,95.

De teksten onder de foto's stond op de verpakking. Ik ga dit uiteraard nog voor jullie testen. 


Wat is jouw favoriete LUSH product? Laat het mij weten in de reacties.


Liefs,


Sanne

Tweet

1 reacties op deze blogpost

Dominique zegt:

Yessh love Lush! Mijn all time favoriet is toch de bubblegum lip scrub. Vooral voor matte lipsticks, is het altijd fijn om eerst je lippen te scrubben.

Leuk stuk Sanne!

187 dagen, 19 uur geleden

Plaats een reactie

Sanne

Hoi, Wat leuk dat je komt kijken op mijn website. Ik schrijf voornamelijk over fashion, beauty, lifestyle, interieur en fotografie. Veel lees en kijk plezier!

Instagram

© 2017 BeautySanne